Oplev GRAFIK i dit hjem

BORCH Collective er for dig, der gerne vil opleve kunsten i dit eget hjem og blive introduceret til grafikkens verden. 

Som medlem af BORCH Collective får du en enestående mulighed for at opleve originalgrafik derhjemme. Seks indrammede tryk fra BORCH Editions cirkulerer mellem dig og fem andre medlemmer. Medlemskabet varer i seks måneder.

Med BORCH Collective vil vi gerne udfordre og overraske dig. Vi sammensætter en serie forskelligartede tryk af seks samtidskunstnere. I løbet af seks måneder vil du blive introduceret til forskellige kunstnere og trykteknikker. Hvis du ønsker at købe et tryk fra BORCH Editions, tilbyder vi en eksklusiv medlemsrabat: Det samlede kontingent for dit medlemskab modregnes ved køb.

Bemærk venligst, at vi i øjeblikket kun tilbyder grupper i København. Du er velkommen til at sende os en e-mail, hvis du selv ønsker at samle en gruppe på 6 medlemmer i dit område.

Den næste gruppe starter i foråret 2024.

335 DKK pr mÅNED

Seks tryk cirkulerer mellem dig og fem andre medlemmer

MEDLEMSSKAB

Hvad udgør et medlemskab af BORCH Collective?
Som medlem indgår du i en gruppe med fem andre medlemmer. Sammen deler I oplevelsen at låne seks forskellige tryk. Hver måned modtager du et nyt tryk samtidig med, at du videregiver et tryk.

Med cirkuleringsprincippet når de seks tryk rundt til alle gruppens medlemmer på et halvt år. Du forpligter dig til at deltage i samtlige seks mdr. Du betaler et månedligt kontingent på dkk 335 for deltagelse. Det samlede kontingent på dkk 2.010 modregnes 100%, hvis du vælger at købe et tryk. Denne rabat er gældende tre måneder efter endt medlemskab.

SAMMENSÆT DIN EGEN GRUPPE

Kan jeg selv vælge, hvem jeg danner gruppe med?
Du kan deltage i en gruppe med en eller flere venner eller danne din helt egen gruppe på seks medlemmer. Notér i så fald navne og e-mailadresser på de andre, du ønsker at danne en gruppe med ved tilmelding.
Har du ingen ønsker, danner vi grupper baseret på de oplyste adresser. Vi bestræber os på, at folk fra samme område af byen danner gruppe og dermed nemt kan mødes og udveksle tryk hver måned.

LOKATION

Skal jeg bo i København for at blive medlem af BORCH Collective?
BORCH Collective er et tilbud til dig, der bor i København. Men hvis du kan samle din egen gruppe på seks medlemmer, byder vi jer glædeligt velkommen.

OPSTART

Hvordan får jeg det første tryk?
Alle grupper starter på BORCH Editions Kobbertryksværksted på Amager. Her bliver du introduceret til hvem vi er, til originalgrafik og får udleveret det første tryk. Du modtager mere information omkring dette efter tilmelding.

OPHÆNGNING

Hvordan hænger jeg trykkene op i mit hjem?
Alle tryk er indrammede og udstyret med en ophængsskinne på bagsiden. Der medfølger to søm, som du i løbet af året kan hænge de skiftende tryk op på. Vi tilstræber at trykkene har en størrelse, der gør det muligt at bruge den samme plads på væggen til samtlige seks tryk.

CIRKULATION

Hvordan cirkulerer de forskellige tryk?
Som medlem er du ansvarlig for at lade de indrammede tryk cirkulere hver måned. Efter opstart på værkstedet koordinerer du med de andre fra gruppen, som du hhv. skal aflevere til og modtage fra ved cirkulering. Vi sender venlige reminders ud omkring dette.

FORSIKRING

Er jeg ansvarlig for det indrammede tryk i tilfælde af beskadigelse?
Nej. Trykket er forsikret af BORCH Editions i hele udlånstiden, også under transport. Men det er obligatorisk at følge retningslinjerne for pakning og anvende den medfølgende emballage under transport.

BETALING

Hvornår skal jeg betale?
For deltagelse betaler du et månedligt kontingent på dkk 335 i seks måneder. De seks indbetalinger fungerer som en rabat, du kan vælge at bruge på at købe et tryk.

ORIGINALGRAFIK

Hvad er originalgrafik?
Alle tryk fra BORCH Editions er originale og trykt i et begrænset oplag. Man bruger betegnelsen originalgrafik til at beskrive tryk, der er udstyret med et editionsnummer (oplagsnummer) og signeret af kunstneren.

Deltag i næste gruppe

Vælg område:

 

Starter forår 2024 i København

Bemærk venligst

I øjeblikket tilbyder vi udelukkende BORCH Collective i København.
Ved overtegnet gruppe tilbyder vi dig at blive medlem af den efterfølgende gruppe.
Kontakt os venligst, hvis du ønsker at danne din egen gruppe med dine venner eller kollegaer.

Tak for din tilmelding. Du modtager en mail med bekræftigelse og mere information om BORCH Collective.

Close